Over Diamond Stone

Diamond Stone B.V. is specialist in natuursteen en gevestigt te Naarden. Door een intensieve samenwerking met de belangrijkste importeur in de Benelux zijn wij in staat een enorm assortiment aan natuursteen snel en tegen uitstekende condities te leveren. Graag nodigen wij voor een eerste indruk van harte uit in onze overzichtelijke en sfeervolle showroom in Naarden. De belangrijkste producten zijn hier te zien en vaak is dit al voldoende voor het maken van een eerste keuze.

Voor diegene die grotere vlakken of een nog uitgebreider assortiment zouden willen zien is er de mogelijkheid om samen met een medewerker van Diamond Stone B.V. de indrukwekkend showroom van Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen B.V. te bezoeken in Vianen. Met 4000 m2 binnenvloeren en 3500 m2 aan buitenvloeren is dit de grootste en een van de allermooiste natuursteen showrooms van Europa. De liefhebber die op zoek is naar een mooie vloer of een mooi terras in natuursteen doet zich zelf echt tekort als men deze prachtige showroom/showtuin niet bezocht heeft alvorens een keuze te maken ! Als de keuze voor de juiste vloer eenmaal is gemaakt, is er ook nog de mogelijkheid om de uitgezochte vloer in de voorraad van Michel Oprey & Beisterveld in Vianen (Utrecht) of Echt (Limburg) te bezichtigen. Dan weet U precies wat U gaat krijgen, verrassingen achteraf zijn dan uitgesloten. Dit kan enkel op afspraak. Naast de keuze van de vloer is uiteraard de verwerking en het onderhoud van de vloer van groot belang.

Ook informeren wij U graag inzake vloerverwarming, verwerkingsmethodes, het inwassen en onderhoud van uw prachtige vloer. Uiteraard kunnen wij U in deze ook geheel ontzorgen en nemen wij deze taak van U over. Altijd een vast aanspreekpunt, wel zo makkelijk…. Wij heten U van harte welkom in onze nieuwe showroom in Naarden. Diamond Stone B.V. is er om samen met U van Uw nieuwe HUIS Uw nieuw THUIS te maken !”