Het leggen van natuurstenen:

Niet iedere soort natuursteen kan op dezelfde wijze worden verwerkt. Bij vloeren met een nagenoeg gelijk dikte verdient het bijna altijd de voorkeur de natuursteen te verlijmen in plaats van te plaatsen in een mortel van zand en cement.

Vocht heeft vaak een negatieve invloed op natuursteen. Bij verlijmen wordt er veel minder water gebruikt dan bij verwerken in de mortel en daarom zal de vloer bij verlijmen ook veel sneller droog zijn. Dit betekend dus ook dat je eerder de vloer zijn noodzakelijke behandeling of bescherming kan geven.

Wij selecteerden voor U een aantal ervaren bedrijven die een jarenlange ervaring hebben als het op het GOED verwerken van natuursteen aankomt. Indien noodzakelijk komt er iemand bij U ter plekke bekijken welke manier van verwerken in Uw geval het meeste geschikt zal zijn.

De keuze is vervolgens de uwe: U kunt er voor kiezen rechtstreeks met de verwerker afspraken te maken, of U kiest ervoor het totale pakket (vloer, eventueel vloerverwarming en verleggen) te laten verzorgen door de specialisten van Diamond Stone. Alles in een hand en maar één aanspreekpunt: wel zo gemakkelijk natuurlijk….

TIP: Bespaar nooit op het verwerken van Uw prachtige natuurstenen vloer. Een slecht geplaatste tegel (hoe mooi de tegel op zichzelf ook is) zal voor altijd een ergernis blijven, ook lang nadat de vreugde van het goedkope verwerken is vergeten !

Download hier de prijslijst