Keramiek

Neolith is een nieuwkomer gericht op het creëren van grote, dunne keramische tegel-platen. Veel gebruikt voor façades, commerciële vloeren, keukens en badkamers heeft Neolith een prachtig assortiment voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Neolith is het materiaal van de toekomst en één van de meest gebruiksvriendelijke.

Voordelen van Keramiek

• Lichtgewicht
• Waterdicht
• Gemakkelijk te reinigen
• Hygiënisch
• Bestand tegen hoge temperaturen
• Bestand tegen slijtage
• Milieuvriendelijk
• Gewoon betaalbaar

neolith-keukenblad

Neolith tegels

Neolith tegels staan bekend om het grote formaat tegels. Vanuit de wens om zo min mogelijk interruptie te krijgen zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om zo efficiënt mogelijk een ruimte te betegelen. De tegels worden geproduceerd tot een formaat van 320cm x 150cm. De tegels zijn met name populair bij architecten dankzij de mogelijkheid om makkelijk en snel grote oppervlakten te voorzien van een fraaie vloer of wand. De tegels worden geproduceerd met verschillende diktes, rekening houdend met de gebruiksvereisten. Hierdoor is het ook mogelijk de tegels te gebruiken op wanden, of voor façades. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze erg krasvast zijn, geen kleurveranderingen ondergaan en extreem bestand zijn tegen temperatuurwisselingen.

neolith-3

Neolith Colorfeel

De Neolith Colorfeel tegelserie biedt u de mogelijkheid uw ruimte te voorzien van een rustgevende uitstraling die past bij ieder interieur. De effen kleuren vormen een rustgevend geheel die versterkt wordt door de forse formaten van de tegels. De Neolith Colorfeel omvat in zijn geheel 11 kleuren en een ruime keuze aan formaten. De tegels zijn ook bruikbaar voor wanden en façades. De keramische tegels zijn uiterst krasvast, kleurvast en bestand tegen temperatuurwisselingen.

Bent u geïnteresseerd in Neolith en of Keramische producten van Diamond Stone B.V. of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op via info@diamondstone.nl, telefonisch via 035 – 678 1880 of vraag een geheel vrijblijvende een offerte aan.