Vloeren in Hilversum

Op zoek naar een specialist in natuursteen vloeren of keramiek in Hilversum of elders in Nederland? In dat geval is Diamond Stone BV het juiste adres. Wij hebben een een zeer uitgebreide collectie tegels en keramiek voor vloeren in Hilversum. Daarnaast levert Diamond Stone snel en tegen uitstekende voorwaarden in Hilversum of elders in Nederland. Bezoek onze nieuwe en sfeervolle showroom voor een persoonlijk advies op maat met betrekking tot het aanschaffen van een nieuwe vloer eventueel met vloerverwarming, inwassen en het onderhoud. Ons advies uiteraard vergezeld van een heerlijke kop koffie !

Wanneer u kiest voor Diamond Stone in Hilversum of elders in het land, verzekert u zichzelf van:

  • Snelle service en uitstekende voorwaarden;
  • Een persoonlijk en vast aanspreekpunt;
  • Uitgebreide collectie;
  • Een professioneel gelegde vloer en onderhoud;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met 035 – 678 1880.

Onze showroom voor tegels en keramiek vindt u aan de Amsterdamsestraatweg 7C te Naarden

Legpatronen en legresultaten van natuursteen vloeren in Hilversum

Natuursteen vloeren kunt u laten leggen in banen van vrije lengtes, 30 cm is de gebruikelijke breedte. Of kiest u voor vierkante tegels van 30 bij 30 cm of 40 bij 40 cm? Voor splijtmaterialen (leisteen en kwartsiet) gelden andere maten. Specialistisch advies is daarbij van uiterst belang. Natuursteen vloeren laten zich ook goed combineren met vloerverwarming. De betreffende ondervloer moet in dat geval minimaal zes weken oud zijn en de vloerverwarming reeds op druk zijn gebracht om na te gaan of er onvolkomenheden aanwezig zijn in de ondergrond. In dat geval is aanpassing nog mogelijk. Ieder legresultaat is mogelijk door het combineren verschillende materialen in allerlei patronen. Zo ontstaat er een levendige vloerindeling.

Direct in contact met Diamond Stone voor uw vloeren in Hilversum?

Wanneer u direct de mogelijkheden betreffende de vloeren in uw woning in Hilversum of elders in het land met ons wilt bespreken, neem dan direct contact met ons op. De medewerkers van Diamond Stone staan U graag ter woord en adviseren U graag wat de mogelijkheden zijn voor zowel binnen- als buiten vloeren voor u in Hilversum en of elders in het land.