Voor inspiratie volg ons op social media:

Nieuwe website voor Diamond Stone B.V.

Nieuws info

Categorieën

Geplaats op

19 oktober 2021

Diamond Stone B.V. heeft een nieuwe website!

Een website waarop wij ons bedrijf, ons assortiment en onze manier van werken graag met u delen. Maar natuursteen en keramiek is eigenlijk niet te vatten op een online pagina. Natuursteen en keramiek moet u beleven. Het is de sfeer proeven, het materiaal voelen, het gesteente aanraken en de vele kleurschakeringen bekijken.

Natuursteen leeft en geeft een authentieke sfeer aan iedere ruimte die u wenst. Chique of natuurlijk. Industrieel of juist landelijk. Natuursteen is er in ontelbaar veel variaties en biedt oneindig veel mogelijkheden en uitstralingen. Diamond Stone B.V. is de leverancier die u zoekt als het om natuursteen of keramiek gaat.

Met onze uitgebreide showroom maken wij u vast en zeker enthousiast. Ziet u uw woonkamer, badkamer of tuin al voor u? Met een prachtige vloer- of wandafwerking of sanitair in natuursteen?

Graag laten wij u persoonlijk kennismaken met ons mooie bedrijf. Een bedrijf dat al vele jaren meedraait in de wereld van de natuursteen en keramiek. Omdat wij samenwerken met de grootste leverancier van Europa is bijna alles mogelijk. Met onze nieuwe website geven wij u een kijkje in de mogelijkheden die wij bieden. Maar we maken u graag ook nieuwsgierig naar het prachtige assortiment dat wij voeren in onze showroom. Want natuursteen is natúúrlijk beleven. Wij nodigen u van harte in Naarden!

Deel dit artikel