Voor inspiratie volg ons op social media:

Over ons

Bekijk video

WELKOM BIJ DIAMOND STONE B.V.

UW SPECIALIST IN NATUURSTEEN EN KERAMIEK

Als Diamond Stone B.V. werken wij intensief samen met de belangrijkste importeur in de Benelux, Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen B.V. in Vianen. Hierdoor kunnen wij u een enorm assortiment natuursteen en keramiek snel en tegen uitstekende condities leveren. Graag nodigen wij u van harte uit in onze overzichtelijke en sfeervolle showroom in Naarden. Grotere vlakken en een nog uitgebreider assortiment vindt u in de indrukwekkende showroom van onze leverancier. Met 4000 m2 binnenvloeren en 3500 m2 buitenvloeren is dit de grootste en een van de allermooiste natuursteen showrooms van Europa. Ook zij heten u op afspraak van harte welkom!

0 +

Jaar ervaring

0 +

Natuurstenen gelegd

WAAROM U KIEST VOOR DIAMOND STONE B.V.

Snelle levering

Wij werken samen met de grootste importeur van natuursteen van Europa. Dat betekent altijd voorraad, snel geleverd, vertrouwd advies en vakkundig aangelegd!

Heldere planning

Korte lijnen, persoonlijk contact en duidelijke communicatie. Bij Diamond Stone B.V. plannen we graag zorgvuldig en klantgericht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zorgvuldig uitgevoerd

Jarenlange ervaring en vakkundige kennis zorgen ervoor dat wij uw opdracht professioneel aanleggen en zakenkundig uitvoeren. Diamond Stone B.V. is pas tevreden als u het bent!

Passend ontwerp

Waar u ook van houdt, wij helpen u graag binnen uw voorkeuren en gewenste stijl de juiste keuze te maken. Altijd een passend ontwerp voor uw project!

NATUURSTEEN ÓF KERAMIEK

DE PERFECTE UITSTRALING

Naast natuursteen biedt Diamond Stone B.V. een breed assortiment keramiek. De technische ontwikkelingen in keramiek zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Als natuursteenspecialist zijn we daarom extra kritisch op onze collectie keramische vloertegels. Wij leveren Ceramaxx, bijzonder sterke en slijtvaste keramische tegels.

“Keramische vloertegels moeten zowel functioneel als decoratief iets toevoegen aan onze collectie natuursteen. Door nieuwe technologieën zijn er producten op de markt gekomen waar wij volledig achter kunnen staan, zowel kwalitatief als esthetisch. Kom langs in onze showroom voor een uitgebreid aanbod!”

Diamond Stone B.V.

Wilt u ook een prachtig project in natuursteen of keramiek realiseren?

Natuursteen of keramiek zijn bijzondere manieren of een woon- en werkomgeving van sfeer en charme te voorzien. Laat u inspireren in onze showroom in Naarden!