Tegels in Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen en of keramische tegels? Diamond Stone biedt een zeer uitgebreide collectie tegels en keramiek. Daarnaast levert Diamond Stone snel en tegen uitstekende voorwaarden in Amsterdam of elders in Nederland. Bezoek onze nieuwe en sfeervolle showroom voor een persoonlijk advies op maat. De koffie staat klaar !

Wanneer u kiest voor Diamond Stone in Amsterdam of elders in het land, verzekert u zichzelf van:

  • Snelle service en uitstekende voorwaarden;
  • Een persoonlijk en vast aanspreekpunt;
  • Uitgebreide collectie;
  • Een professioneel gelegde vloer en onderhoud;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 035 – 678 1880.

Onze showroom voor tegels en keramiek vindt u aan de Amsterdamsestraatweg 7C te Naarden

Onderhoud voor natuursteen tegels

Een mooi terras of een speelse bestrating wordt in belangrijke mate bepaald door de uitstraling van het materiaal dat wordt gebruikt. Natuurlijk is de plaatsing en de wijze van verwerken ook een erg belangrijke factor. Hierbij geven wij U enige tips zodat uw terras, oprit of tuinpad er schitterend uit komen te zien. Indien U na het doorlezen van deze tips toch nog vragen mocht hebben of gewoon aanvullende informatie wenst, kunt U altijd contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Uw specialist in tegels: Diamond Stone

Diamond Stone B.V. is een familie bedrijf en specialist in natuursteen en gevestigd te Naarden. Door een nauwe samenwerking met de belangrijkste importeur in de Benelux leveren wij een een zeer uitgebreide collectie tegels, snel en tegen uitstekende voorwaarden. Graag nodigen wij voor een eerste indruk van harte uit in onze overzichtelijke nieuwe en sfeervolle showroom in Naarden. Bezoek onze nieuwe en sfeervolle showroom voor een persoonlijk advies op maat. U vindt hier onze belangrijkste producten en vaak is dit al voldoende voor het maken van uw eerste keuze.

Ook informeren wij U graag persoonlijk over vloerverwarming en toepassingen of het inwassen en onderhoud van uw (nieuwe) vloer. Uiteraard kunnen wij de het onderhoud van uw vloer geheel ook geheel voor U verzorgen. Diamond Stone BV: Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt, maakt het prettig en makkelijk…. Wij heten U van harte welkom in onze nieuwe showroom in Naarden. Diamond Stone B.V. “de specialist om samen met U, Uw nieuwe HUIS Uw nieuw THUIS te maken !”

Zijn de natuursteen tegels van Diamond Stone vorstbestendig?

Dit is een van de vele vragen die men vaak stelt als men contact met ons opneemt over de tegels of het leggen van vloeren voor in bijvoorbeeld Amsterdam of elders in het land. Onze medewerkers informeren en adviseren U altijd waar nodig. Op onze website zijn al een aantal van de belangrijkste vragen en antwoorden aanwezig betreffende de tegels en het leggen van vloeren. U vindt deze vragen en antwoorden onder andere op de pagina FAQ’s Binnen (Indoor) en voor Buiten tegels de pagina FAQ’s Buiten (Outdoor).

FAQ’s

Heeft u nog vragen die niet op de FAQ’s Binnen (Indoor) of FAQ’s Buiten (Outdoor) pagina al beantwoord zijn, neem dan contact met ons op nemen via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag ter woord en beantwoorden al uw vragen betreffende het leveren en plaatsen van tegels in en rondom Amsterdam.